KUNG FU SCHOOL
مــدرســه کــونــگ فــو
آرم مدرسه کونگ فو مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده
مدرسه کونگ فو


به مدرسه کــــــونـــــگ فــــو خوش آمدید

زیـر نـظر : <مرتضی حسن زاده>
نــویــسـنــده
همه مطالب

جوجیتسو برزیلی: (به پرتغالی: Brazilian jiu jitsu) نوعی هنر رزمی است که بر فنون گلاویزی و مبارزه در وضعیت خاک تأکید دارد. در مبارزات این رشته هدف نهایی به‌دست آوردن وضعیت برتر نسبت به حریف و بی‌دفاع ساختن او با استفاده از تکنیک‌های قفل‌کننده‌است.



 






ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
شنبه 21 ارديبهشت 1392برچسب:,




پارکور (به فرانسوی: Parkour)‏ یا هنر جابجایی (به فرانسوی: L'art du déplacement)‏ یا شهرنوردی به پیشنهاد گروه رها یک راه نوین برای تعامل با محیط اطراف فقط با استفاده از توانایی‌های انسان است. داوید بل، بنیان‌گذار پارکور در فرانسه می‌گوید: «جنبهٔ فیزیکی پارکور، غلبه‌کردن بر تمامی موانع پیش روست، درست مانند این‌که در شرایط اضطراری گیر کرده باشید.

 





ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
جمعه 20 ارديبهشت 1392برچسب:,

مدیتیشن به طور کلی فنون تسلط بر ذهن است. به گفته معتقدان این روش، هدف مراقبه تربیت

و کنترل ذهن توسط تکنیک‌های درون‌نگرانه برای رسیدن به شادی آگاهی و آرامشی عمیق و

طولانی و غیر وابسته به غیر است.


بسیاری از آیین‌های درون‌انگارانه و برخی از دین‌های بزرگ به خصوص ادیان شرقی نظیر

هندوئیسم و بوداگرایی آیین‌های مراقبه را نیز در بر می‌گیرند. اکثر روش‌های محبوب مراقبه

ریشهٔ شرقی دارند. از روشهای معروف مراقبه شرقی مراقبه متعال (تی. ام.)، ذاذن و مراقبه

ویپ‌آسانا است.

 


در فارسی مراقبه را«ژرف‌نگری»، «درون‌پویی»، «خودپژوهی»، یا «مدیتِیشِن» هم گفته‌اند.

مراقبه از کلمه عربی مراقبة گرفته شده‌است. این کلمه در فارسی به صورت مراقبت نیز نوشته

و خوانده می‌شود که معنی دیگری دارد. مراقبه در مکاتب مختلف با روش‌های متفاوت انجام

می‌گیرد اما در واقع هدف آنها یکی می‌باشد. شاید با نام‌های مختلف آن را صدا بزنند ولی فردی

که تحقیق جامعه داشته مراقبه را می‌شناسد. مراقبه در سطوح مختلف انجام می‌گیرد وبرای

افرادی مرور خاطرات روزانه وتحلیل آن می‌باشد وگاهی حالتی برای تمرکز بر روی مسئله

خاص وگاهی فراتر می‌رود که به حالتی از خلسه شبیه می‌شود. مراقبه در حالتهای بسیارعمیق

با بخشی از درون وروان و فراتر از آن یعنی تارهای انرژی کیهانی مرتبط می‌شود.



مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
یک شنبه 15 ارديبهشت 1392برچسب:,

یین و یانگ (چینی ساده‌شده: 阴阳، چینی سنتی: 陰陽) مفهومی است در نگرش چینیان باستان به نظام جهان. یین و یانگ شکل ساده‌شده‌ای از مفهوم یگانگی متضادها است.

از دیدگاه چینیان باستان و تائوباوران، در همهٔ پدیده‌ها و اشیاء غیر ایستا در جهان هستی، دو اصل متضاد ولی مکمل وجود دارد.

یین و یانگ نشان دهنده قطب‌های مخالف و تضادهای جهان هستند. البته این بدان معنا نیست که یانگ خوب است و یین بد است (در حقیقت این تحریفی نادرست است). بلکه یین و یانگ مانند شب و روز یا زمستان و تابستان بخشی از چرخه هستی هستند. وقتی تعادل و احساس خوبی به وجود می‌آید که تعادل بین یین و یانگ برقرار باشد. نقطه‌های متضادی که داخل شکل یین و یانگ دیده می‌شود به این مفهوم است که یین وقتی به حداکثر خودش برسد، و می خواهد تمام شود در درونش یانگ را دارد و وقتی هم که ینگ می خواهد به حداکثر خود برسد در درونش یین را دارد. یعنی وقتی یکی تمام می‌شود، دیگری در درونش رشد می‌کند و این چرخه ادامه پیدا می‌کند.

یین و یانگ به ترتیب نام اصل‌ها یا نیروهای مکمل مادینه و نرینهٔ جهان در فلسقهٔ ذن و تائوئیسم است که همهٔ وجوه زندگی را در بر می‌گیرد. یین در لغت به معنای سمت سایه گرفتهٔ تپه است و یانگ سمت آفتاب‌رو. یین معمولاً مترادف زمین شمرده می‌شود که تاریک و سرد است و هر چیز بدی به آن نسبت داده می‌شود و یانگ مترادف آسمان است و روشن و گرم و خوب شمرده می‌شود.

هیچ چیزی کاملاً یین یا کاملاً یانگ نیست. مثلاً آب سرد در مقابل آب جوش یین است ولی در مقابل یخ یانگ است.
یین و یانگ کاملاً به هم وابسته اند و هیچ کدام بدون دیگری نمی‌توانند وجود داشته باشند. نور بدون تاریکی معنی ندارد.
یین و یانگ می‌توانند خودشان تقسیم شوند به یین و یانگ: مثلاً گرم در برابر سرد ینگ است ولی گرم خود تقسیم می‌شود به داغ (یانگ) و ولرم (یین)، سرد نیز خود تقسیم می‌شود به خنک (یانگ) و بسیار سرد (یین)



 

یانگ                یین
--------        ----------
راست             چپ
اعداد فرد      اعداد زوج
متحرک           ثابت
سختی         نرمی
زاویه دار       منحنی
سبکی       سنگینی

گرما             سرما
روشنایی     تاریکی
آسمان         زمین
آتش              آب
کوه               دره
تیز                کُند
بالا              پایین
جلو             عقب
روح              بدن
پُر               خالی
مردانگی     زنانگی



مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
شنبه 14 ارديبهشت 1392برچسب:,

تای چی چوان یا تای جی چوان (به انگلیسی: Tai Chi Chuan یا Tai ji Quan)‏ (با معنی لغوی نهایت برتر) یکی از سیستم‌های نرم و درونیِ هنر رزمی ووشو یا کونگ‌فوی چینی می‌باشد.

 



 

این هنر رزمی، یکی از زیباترین و محبوب‌ترین هنرهای رزمی در چین و کل جهان است و برای بهبود سلامتی، افزایش طول عمر و آرامش روحی انجام می‌شود. این هنر که با نگرش عمیق فلسفی شکل گرفته با کمک ایجاد چرخش انرژی در انسان و تخلیه انرژی درونی یعنی انرژی "چی" یا انرژی بایو الکترومغناطیس درون بدن انسان، یکی از قدرتمند ترین سبکهای رزمی در جهان می‌باشد.





ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
شنبه 14 ارديبهشت 1392برچسب:,

"کراوماگا" چیست؟
 

 





ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
شنبه 14 ارديبهشت 1392برچسب:,

جیت کان دو (به چینی: 截拳道)‏ یکی از ورزش‌های رزمی سرزمین چین است که توسط بروس لی، کونگ فوکار و هنرپیشه معروف سینما پایه گذاری شد.

بیشتر تکنیک‌های جیت کان دو براساس هنر رزمی وینگ چون کونگ‌فو طراحی شده‌است، چرا که بروس لی تمرینات کلاسیک رزمی خود را در هنگ کنگ زیر نظر استاد ییپ من استاد بزرگ این سبک انجام داده ‌بود.

فنون وینگ چون در جیت کان دو به شکلی تغییر یافته‌اند که کاربردی تر باشند و استفاده از سلاح‌های سرد نیز در آن بسیار گسترده‌تر است. بسیاری از ضربات و حرکات سایر هنرهای رزمی به‌ آن افزوده شده‌اند، به طوریکه برخی جیت کان دو را اولین رشته و الگوی ابتدایی هنرهای رزمی ترکیبی می‌دانند.

روش استفاده از سلاح‌های سرد در جیت کان دو بر پایه هنرهای رزمی کالی و اسکریما است از همین رو این رشته جیت کان دو کالی اسکریما نیز نامیده می‌شود.

این رشته گاهی جان فان کونگ فو نیز نامیده می‌شود. جان فان حروف اول نام بروس لی در زبان چینی است. به همین جهت در سال ۲۰۰۴ بنیاد بروس لی نام رسمی این هنر رزمی را به جان فان جیت کان دو تغییر داد.

    ۱. مراحل آموزشی
    ۲. تفاوت‌های جیت کان دو و وینگ چون
    ۳. ابداع سبک جیت کان دو
   

مراحل آموزشی:

آموزش جیت کان دو در سه مرحله مقدماتی، متوسط و پیشرفته صورت می‌گیرد که هنرجویان آن را در ۱۰ مرحله طی می‌کنند تا به عنوان تکنسین ۱ که تقریباً شبیه دان ۱ است شناخته شوند.

در طول این مدت لباس آن‌ها شامل شلوار سیاه و تی شرت است که رنگ تی شرت طی این مراحل تغییر می‌کند و با هر مرحله‌ای یک آرم «یین و یانگ» بر روی لباس او اضافه می‌شود. تعداد این آرم‌ها درجه جیت کان دو کار را نشان می‌دهد. هنرجو پس از رسیدن به مرحله تکنسینی می‌تواند کت بروس لی را به تن کند.

تفاوت‌های جیت کان دو و وینگ چون:

یکی از تغییرهای اساسی که بروس لی در سیستم چی سائو وینگ چون انجام داد، شکل ایستادن هنگام انجام چی سائو بود. در وینگ چون پاها روبروی هم و به اندازه عرض شانه‌ها ازهم جدا می‌باشند، پاشنه‌ها به طرف بیرون و زانوها به طرف داخل قرار می‌گیرند. به نظر بروس لی این ایستادن باعث کندی و سنگینی حرکت بدن بود. برای همین در جیت کان دو، چی سائو با پای راست یا چپ جلو ایستاده و پاشنه پای عقب بالا انجام می‌شود.

دیگر تغییر بروس لی روی فوک سائو بود که برخلاف وینگ چون تکنیک‌های دست را با پشت دست، ساعد یا بند انگشتان که آن‌ها را غیرطبیعی و موجب زخمی شدن فرد می‌دانست، انجام نمی‌داد و ضربات دست را به سبک بوکسورها اجرا می‌کرد.

ابداع سبک جیت کان دو:

پس از سفر بروس لی از هنگ کنگ و عدم دسترسی به استاد ییپ من، او به فکر ایجاد روشی رزمی افتاد. ایده جیت کان دو در سال ۱۹۶۵ در ذهن بروس لی متولد شد.مبارزه با وان جک مان تأثیر بسزایی بر فلسفه مبارزه بروس لی گذاشت. با آن که بروس حریفش را به طرز فجیعی شکست داد، اما معتقد بود که آن مبارزه بیش تر از حد معمول طول کشیده و او نتوانسته‌ است آنطور که انتظار دارد از تکنیکهای وینگ چون استفاده کند، بعلاوه او دیگر نمی‌توانست به یادگیری و تکمیل هنر رزمی وینگ چون بپردازد چون فرسخها از استادش دور بود.

او به سیستمی احتیاج داشت تا به شکوفایی هرچه بیشتر داشته‌هایش بپردازد. به همین خاطر با تاکید بر «کاربردی بودن، انعطاف پذیری، سرعت و کارآمدی» به توسعهٔ سیستم جدیدی پرداخت. او شروع به استفاده از روش‌های آموزشی متفاوتی کرد: بدنسازی برای افزایش قدرت، دویدن برای افزایش استقامت، تمرینات کششی برای انعطاف پذیری و بسیاری از روش‌های دیگر که او دائماً در حال منطبق کردن با سیستمش بود.

لی بر آنچه که «روش بی روشی» می‌نامید بسیار تاکید داشت. ایده‌ای که بیانگر رهایی از روشهای فرمالیته -همان سبکهای سنتی- بود. بروس لی احساس می‌کرد سیستمی که او «جان فان کونگ فو» (آموخته‌های بروس لی از هنرهای رزمی) نامیده‌است، محدود کننده‌است و به همین خاطر آن را به آنچه که با نام جیت کان دو توصیفش کرد، تغییر شکل داد. نامی که بعدها از مطرح کردن آن اظهار پشیمانی کرد چون از نام جیت کان دو نیز ویژگی‌های خاصی برداشت می‌شد که هر سبکی به نوبه خود ادعا می‌کند، درحالیکه ایدهٔ هنر رزمی او خروج از هر گونه عوامل محدود کننده بود.



مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
شنبه 14 ارديبهشت 1392برچسب:,

وینگ‌چون به چینی:

( 永春) که معنای تحت‌اللفظی آن «مناجات بهاری» یا «بهار جاودانه» است، یکی از محبوبترین سبک‌های هنرهای رزمی چینی است. مطابق روایت‌هایی که درباره ریشه اصلی این سبک نقل می‌شود، یکی از راهبه‌های معبد شائولین به نام نگ مویی نقشی کلیدی در طراحی این سبک و آموزش آن به زنی جوان به نام وینگ چون (به معنی بهار زیبا)  داشته ‌است و به همین جهت به هنر نگ مویی نیز معروف است.





ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
دو شنبه 9 ارديبهشت 1392برچسب:,

بودا لقبی است که در آیین بودایی به هر کسی که به «روشنی» (بودهی) رسیده باشد اطلاق می‌شود گرچه از آن بیشتر برای اشاره به سیدارتا گوتاما بودا، بنیانگذار مذهب بودایی استفاده می‌شود.
واژه بودا یعنی بیدار شده یا به عبارت دیگر، کسی که به روشنی رسیده‌است.
در بسیاری از منابع وقتی صحبت از «بودا» می‌شود منظور همان «گوتاما بودا»، بنیانگذار مذهب بودایی است و همین به این باور غلط که منظور از لفظ «بودا» تنها همان «گوتاما بودا» است دامن زده‌است. اما به باور بوداییان، بسیاری دیگر نیز به «مقام بودایی» رسیده‌اند.


خلاصه زندگی بودا


در سال ۵۶۳ قبل از میلاد مسیح ...







ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
یک شنبه 8 ارديبهشت 1392برچسب:,

 

 


چاکراههای بدن و تاثیرات آن و چگونگی فعال سازی چاکراه ها...........

 

هر انسانی نیروی قدرتمندی برای کامل بودن در خود دارد. نام دیگر این نیروی قدرتمند «چاکرا» می‌باشد که ایرانیان باستان آن را به خوبی شناخته بودند *** به اعداد ۷و ۴۰توجه کنید.

 

 چاکراها انرژی حیاتی را از محیط اطراف و از کیهان می‌گیرند و آنها را به امواج مورد نیاز نقاط مختلف بدن تبدیل می‌کنند. علاوه بر این آنها انرژی را به پیرامون خود پخش می‌کنند و انسان بدون اینکه خود بداند همیشه در تبادل انرژی با کیهان و دنیا و انسانهای دیگر است.

 

 طبق دست نوشته های قدیمی 88000 چاکرا در بدن هر یک از ما وجود دارد و به ندرت می‌توان نقطه‌ای در بدن انسان پیدا کرد که در برابر دریافت و انتقال یا تغییر دادن انرژی‌ها حساس نباشد. فقط حدود 40 چاکرای فرعی وجود دارد که مهم‌ترین آنها در طحال، پشت گردن، کف دست ها و کف پاها قرار دارند. اما تقسیم بندی دیگری هم برای تعداد چاکراها وجود دارد که می‌گویند چاکراهای مهم در بدن انسان 7 تا می‌باشند که دائماً در حال چرخش به سر می‌برند. چرخش چاکراها در مردان به سمت راست (در جهت عقربه های ساعت) و در زنان به سمت چپ می‌باشد. وقتی درمانگران می‌خواهند چاکرایی را تقویت کنند می‌توانند در جهت چرخش چاکراها، کار درمان را انجام دهند. برای نمونه در مورد بو (رایحه) درمانی، می‌توان مواد خوش بو را به صورت دورانی در جهت چرخش چاکراها حرکت داد یا اگر با سنگ های قیمتی می‌خواهید روی چاکراها تأثیر بگذارید باز می‌توانید جهت چرخش چاکراها را در دیدگاه داشته باشید. 

 

چاکراه در زبان سانسکریت به چرخش چرخدنده می‌باشد و برای این گفته شده چاکراه که میدانهای انرژی مانند چرخ‌دنده‌های موتور یک ساعت همدیگر را می‌چرخانند.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

7***چاکراه***

 

 

*********************

 

چاکرای اول:

 

 چاکرای اول در جایی بین مقعد و اندام تناسلی قرار دارد،‌ با دنبالچه مرتبط است و به طرف زمین باز می‌شود. 

 

 

 





ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
دو شنبه 2 ارديبهشت 1392برچسب:,



مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
جمعه 15 فروردين 1392برچسب:,

تغذیه درورزش

بدن سالم و نیرومند باعث نشاط و عمر طولانی می شود و این بستگی به ویتامین و عناصر معدنی و مواد غذایی کافی دارد . انسان کامل و سالم روزانه به طور متوسط احتیاج به ۲۴۰۰ کالری دارد که بایستی به صورت تغذیه صحیح و سالم از منابع مختلف غذایی تامین شود. .

 


سرگیجه خستگی خمودگی رنگ پریدگی چرت زدن ضعف در مقابل امراض اثراتی است که رژیم غذایی ناقص در بدن تولید می کند. .

( در هر وعده غذا بایستی بقدری بخورید که رفع گرسنگی شود. (-1 از پرخوری بپرهیزید-2. از سبزیجات تازه و میوه استفاده نمایید.3-در حال عصبانیت و یا هیجان غذا نخورید . زیرا هیجان مانع ترشح اسید معده می شود و هضم غذا مختل می گرد.پس از ورزش بلافاصله نباید غذا خورد و همین طور دو ساعت قبل از ورزش غذایی خورده نشود).

 

کالری : واحد نیرو عبارت است از واحد حرارت که آن را کالری می نامند و این حرارت از مصرف مواد قندی - نشاسته - چربی ها و مواد دیگر در بدن تولید می شود (مثل: کره - شیر - پنیر - ماهی - روغن زیتون - سفیده تخم -مرغ - گوشت گوسفند - فندق و گردو).

 

 





ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
چهار شنبه 14 فروردين 1392برچسب:,

مبارزه در كونگ فو

از زمانی كه بشر بر روی زمین به وجود آمد، همواره عده ای درپی قدرت طلبی و تكتازی بوده اند و از این رو مبارزه و جنگیدن نیز به اندازه عمر و پیدایش بشر دارای قدمت می باشد.یكی از اصول و مبانی مبارزه در كونگ فو استفاده از قدرت حریف و به كار گیری نیروی او به سمت خودش می باشد. در بین هنرهای رزمی یك گفتار كلاسیك است ( “سخت علیه نرم و نرم علیه سخت” ) كه در عمل می بایست به مرحله اجرا در آید. هنگامی كه حریفی ضعیف تر از شما قرار گرفته، بدون هیچ زحمتی بر وی غلبه خواهید نمود، لیكن در مقابل حریف قوی تر و سخت تر، بكارگیری نیرو بر علیه نیروی او برای شما باعث دردسر خواهد شد. در یك چنین رویاروئی، عاقلانه تر آن است كه به نرمی در مقابل حركات سخت حریف خود عكس العمل نشان دهید. بدین معنا كه ابتدا حمله حریف را منحرف ساخته و به طور مثال از انرژی حرکتی او در همان مسیر ضربه ای خودش جهت بر هم زدن تعادلش استفاده نمائید. بدین ترتیب و با یك شكل صحیح می توان حركتی قوی را خنثی و بی اثر نمود.كار برد این روش به خصوص هنگامی كه با یك حریف نا شناخته روبه رو هستید بسیار حائز اهمیت می باشد، زیرا مواجه شدن شما به طور مستقیم با او كاری احمقانه خواهد بود بنا بر این با شناخت و ارزیابی كامل حركات و تاكتیك های حریف، مواضع ضعیف او را مورد حمله و ضربه خود قرار دهید.

هنگام فرا گیری و تمرین تكنیك های مبارزه ای موارد زیر را توصیه می كنیم:

1-هر تكنیكی می بایست به طور صحیح انجام گرفته و كوشش زیاد در تناسب حركات وجود داشته باشد.

2-در مورد سرعت نباید نگران بود، زیرا چنان چه حركت ها در اثر تكرار، طبیعی شوند، سرعت نیز به تدریج افزایش می یابد.

3-حركات می باید همواره با ریتم خاصی انجام پذیرد.

4-در خلال مبارزه شانه های حریف را مد نظر داشته باشید.

5-همیشه تكنیكهارا به طورمؤثرانجام دهید.

 



مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
چهار شنبه 14 فروردين 1392برچسب:,

 فلسفه لباس مشکی

 

 

لباس یا پوشش بدن نقش مهمی در ورزش های رزمی دارد و حرکتهایی که در ورزش های رزمی انجام می شود خیلی متفاوت با حرکات معمولی انسان در هنگام راه رفتن و یا نشستن و انجام کار های روزمره می باشد. لباسی که دراین هنر بکار می رود باید از شرایط خاصی برخوردارباشد.
1-از استحکام و دوام زیادی برخوردار باشد. 

 

 

 

2-تامین کننده میدان حرکتی دست و پا و تنهاباشد. 

 





ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
چهار شنبه 14 فروردين 1392برچسب:,


 

پیدایش هنر های رزمی در جهان

 

از قديم الا يام بشر هميشه در فكر تكامل و پيشرفت و دفاع از خود بوده، و چون...






ادامه مطلب...


مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡ 
KUNG FU SCHOOL :
چهار شنبه 14 فروردين 1392برچسب:,




امکانات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 39
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 47
بازدید ماه : 41
بازدید کل : 63882
تعداد مطالب : 45
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

مدرسه کونگ فو

 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

امیدوارم از مطالب این سایت لذت برده باشید با آرزوی موفقیت برای همه همراهان ، آمیـــــــن
نام و نام خانوادگی 
پست الکترونیک
کلیه حقوق این سایت متعلق به(مدرسه کونگ فو) KUNG FU SCHOOL می باشد. باتشکر توآ


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد